Over ons

Over Posthumus Installatiebedrijf Gorredijk

Wie zijn wij?

Ik (Janco Posthumus) ben 36 jaar en werk al sinds mijn 16e in de installatietechniek. Begonnen als stageloper bij een installatiebedrijf in Drachten en uitgegroeid tot een zelfstandig allround-installatiebedrijf. Vanaf 2006 bijna tien jaar als erkend installateur te hebben gewerkt besloot ik in 2015 het roer om te gooien en wat anders te gaan doen. Zodoende ben ik aan het werk gegaan bij een brandblusser bedrijf als onderhoudsmonteur. Dit werk vond ik ook wel leuk , alleen de veelzijdigheid en de uitdaging van de Installatietechniek miste ik echt Enorm! Daarom ben ik op 1 maart 2019 samen met mijn echtgenoot “Ynstallaasjewurk Posthumus” gestart en runnen wij sindsdien een All-round Installatiebedrijf voor de Werkzaamheden: Gas, Water, CV/Onderhoud, Elektra, Dak-/Zinkwerk, Airco’s, Warmtepompen en Badkamer-/Wc Renovatie.

Waarom Posthumus Installatiebedrijf Gorredijk?

Posthumus heeft oog voor detail

Ynstallaasjewurk Posthumus uit Gorredijk is gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarming/warmtepompen, maar is van alle markten thuis. Onze veelzijdigheid vind u zowel in onze diensten als in de sectoren waarvoor we werken. Onze klantenkring bestaat uit de sectoren: Particulier, aannemers/timmer bedrijven en de overheid.    

Vraag een offerte aan

Heb jij hulp nodig van Ynstallaasjewurk Posthumus? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Beschrijf zo goed mogelijk jouw situatie. Dan doen wij ons best om zo snel mogelijk te reageren!

nl_NLNederlands